Известие

Collapse
No announcement yet.

Басс за багажника?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги нека не разводняваме темата с това, кой какви колони има, а да обсъдим начините за монтаж на басов говорител без туба
    GTV

Comment

Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
      Колеги нека не разводняваме темата с това, кой какви колони има, а да обсъдим начините за монтаж на басов говорител без туба
      Ако може да се обсъди не само за бас а изобщо който е правил промени по озвучението да сподели какви и как го е направил и каква марка колони примерно е сложил и дали е доволен от качеството.мисля че ще е полезно за много хора.мерси предварително

Поздрави
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
        Ако може да се обсъди не само за бас а изобщо който е правил промени по озвучението да сподели какви и как го е направил и каква марка колони примерно е сложил и дали е доволен от качеството.мисля че ще е полезно за много хора.мерси предварително

Поздрави
        Aз от алпината и Бас касата с говорител бошмен съм доволен само че усилвателя ми е скапан той усира пейзажа Тъндър е не може да изпълни цялата колона цялата работа с мой труд ми излезна
        каса с говорител заедно 150 лева усилвател 100 лева и Алпината 100лева без да сменям заводските колони и кабелите са ми с 40 лева комплекта този път уцелих много доволен комплек червения кабел имаше много добра изолация утре ще снимам как съм я направил
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Това съм сложил отзад ма много шибано се окабелява алфата много малко дупки
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin

Comment

Обърках се извинете за поста
            Attached Files

Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
              Aко има желание всичко става!
              Аз съм с магнат отзад кръгли и 15''-ка бас и смея да твърдя че много добре се получава! А в багажника остана място за доста неща, естествено без гумата разбира се! Звучи много сериозно! Остана само предните колони да сменя с някакви по-сериозни, но засега тези им се налага да се оправят! Иначе касата е сметната по говорителя и дава всичко от себе си!
              И как подяволите намърда 15-ка в багажника ? и в каква кутия е ? Приложи малко снимки...
              Lexus Is200
              Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
                И как подяволите намърда 15-ка в багажника ? и в каква кутия е ? Приложи малко снимки...
                Струва ми се, че става дума за 156.
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
                  Утре ще приложа снимки как е станало!
                  Ще снимам и кутията отвън!

b_angelov: за GTV става въпрос, не за 156!!!
                  Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

По чуждите сайтове съм виждал няколко варианта на туба която използва дъното (извивката) на багажника за да се вмести туба. Тези чертежи са ми останали от sportsalfa.com, но за съжаление нямам снимките на които беше показано как се получава в колата.
                    Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщение
                      По чуждите сайтове съм виждал няколко варианта на туба която използва дъното (извивката) на багажника за да се вмести туба. Тези чертежи са ми останали от sportsalfa.com, но за съжаление нямам снимките на които беше показано как се получава в колата.

ехеее супер си беше този сайт sportsalfa.com, после и gtvv6.com... но поради авторски права и други проблеми собственика го затвори..
                      Имам ги и аз тези чертежи от там и ще се опитам на стария компютър да изровя снимките ако мога... Помня, че добре се беше получило и красиво с усилвателя дори...
                      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Найстина много жалко, че го закриха сайта в него имаше толкова много полезна информация за нашите алфи. Направо ме е яд, че не съм запазвал наред .

Comment

NO BASS,NO FUN!!!

Comment

мен друго ми е интересно, 4е може да се слойи 10 12 ин4ов говорител отзад с каса(кръгла) става, но понеже е купе и няма кора искам да знам дали се 4ува изобщо тоя бас или пове4е се 4ува отвън от колкото вътре в колата.
                            Spin City!

Comment

Аз ще ви дам вариянт, защото с темата по която пишете се сблъсках още преди време и най-доброто и практично решение беше това:
                              http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...5747)/.do?rf=y
                              тогава този бас го нямаше никъде и проекта така си остана но е най-доброто решение за багажника на GTV.
                              Attached Files
                              Last edited by leshoiad; d.m.y г., 06:54.
                              "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
                              sigpic

Comment

Колеги аз съм с това http://www.blaupunkt.com/bg/html/gtt_1200.html , влиза идялно и вади приличен звук, аз не съм маняк и ми е достатъчно.
                                Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Working...
                                X